De hoogte van de teelt, meer dan 1800 meter boven zeeniveau, in combinatie met het koele klimaat en de mineraalrijke vulkanische bodem, zorgt ervoor dat de bonen langzaam rijpen. Dit langdurige proces concentreert suikers en aromatische verbindingen, wat resulteert in een uitzonderlijk sensorisch profiel: een soepele body, een heldere zuurgraad en bloemige en fruitige tonen. In Nariño wordt koffie voornamelijk verbouwd in gemeenten zoals La Unión, Túquerres en San Pablo, waar generaties koffietelende families traditionele methoden gebruiken en kennis doorgeven die de kwaliteit van de bonen garandeert.
Sommige van de variëteiten die wij aanbieden, komen uit San Pablo. De koffiesoorten variëren van zoete en milde koffie tot intense en fruitige koffie, waarbij altijd de rijkdom van het land en het klimaat tot uitdrukking komt.
Nariño-koffie is een uiting van traditie, toewijding en verfijning. Bij Oscura Tentación Coffee zijn we er trots op dat we de koffie rechtstreeks bij u in het kopje kunnen serveren. Zo bieden we u een unieke ervaring die aansluit bij de passie van degenen die de koffie verbouwen.



